Știri locale pentru Alba Iulia
ALBA IULIA ONLINE
Informații despre Alba Iulia și jud. Alba
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:Randuri si ganduri pentru Protectia Consumatorului Alba - OJPC Alba
Vi 02 mar 2007 11:33:19 +0200


Protectia Consumatorului Alba - OJPC Alba
Protectia Consumatorului Alba - OJPC Alba

Protectia Consumatorului Alba - OJPC Alba

Locuiesc în comuna Rădești, satul Șoimuș. La noi în sat este de mulți ani un bar, de fapt nici nu știm ce este, nu există nici un fel de firmă unde să scrie ceva, dar se vând de toate, joia chiar ne aduce și pâine. Zice că are autorizație de funcționare, dar cine le eliberează, de ce nu vine niciodată nimeni să vadă, în control? De câteva luni nici nu mai vând unde era barul, ci în casa lui Eugen Popa care a decedat și unde fiul său Eugen Popa ține animalele și locuiesc ziua într-o cameră și în una țin marfa pe masă, pe pat, pe jos, cum pot.

 Mai mult cred că vând cu suprapreț: un pachet de chibrituri este 2 lei, un litru de ulei 5 lei, zahăr 4,5 lei, orez 4 lei etc. Nu sunt îndeplinite nici cele mai simple norme.
Nu am știut unde să trimit această scrisoare de aceea am trimis-o la redacție să o trimiteți unde trebuie. Proprietarul barului este Eugen Popa și domiciliat tot în Șoimuș.
N.R. Așteptăm și noi un răspuns de la Protecția Consumatorului.

Sursa : http://ziarulunirea.ro/

Siteul Oficial : http://www.anpc.ro/

 

Trimite o felicitare : http://www.kpl.ro/

 

Jocuri : http://www.totalgames.ro/

 

Sponzorul acestui articol : http://www.mconet.ro/
Curs valutar:
Alte stiri:Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti